Last news

Si hago dieta y ejercicio porque no bajo de peso quimica

Dieta zbilansowana przykładowy jadłospis kulturysty


Read more

Domácí péče o suché vlasy účesy

Hubnutí blog icon wordpress


Read more

Cholesterolová dieta atkins shqip


Zoti Shenk thotë se ata do të mund të shohin brenda trurit dhe të dallojnë nëse sëmundja po përparon, apo po ndalohet.Rëndësia e substancës së re qëndron në faktin se me një diagnostikim të herëshëm të Alcajmerit, mjekët mund ta vonojnë pak a shumë përparimin e saj.Shkencëtarët thonë se kanë krijuar një substancë të re radioktive që ngjall shpresa për të sëmurët me Alzheimer.Ata arritën në përfudnimin se një person që mban rripin e sigurimit në makinë gjatë aksidentit shpesh gjen vdekjen sipasojë e përplases me personin tjetër përkrah që nuk e mban rripin e sigurimit.Substanca e re është një lëndë ngjyruese radioaktive, e cila kur përdoret me një skanim të trurit, nxjerr në pah grumbullimin e shtresave që shkaktojnë sëmundjen Alzheimer.Studimi tregon se çdo njeri, shofer automobili apo udhëtar në të duhet patjetër të përdorë rripin e sigurimit.Doktor Rivara dhe doktor Peter Kumings studiuan të dhënat e mbi 60 mijë aksidenteve me makinë që kishin rezultuar në vdekje nga viti 1988 deri në vitin 2000.Alzheimeri është një sëmundje që prek trurin dhe shkakton humbje kujtese, dhe humbjen e aftësisë për të folur.Doktor Frederick Rivara i qëndrës mjekësore në universitetin e Uashingtonit thotë se përshembull, ju ndodheni në makinë me një person tjetër i ulur në ndënjësen përkrah ose mbrapa dhe ju lidheni me rripin e sigurimit ndërsa tjetri jo, kjo bën që rreziku për vdekjen tuaj nëse ndodh aksident, rritet deri në 25 përqind, pavarësisht se ju i zbatoni rregullat e sigurimit.Gjatë një aksidenti automobilistik, personat që nuk përdorin rripin e sigurimit marrin goditje të fuqishme dhe ngaqë nuk janë të lidhur përplasen me personat e tjerë në makinë.


Top news

Dieta diabetes+alimentos permitidos..
Read more
© 2016 waying.ru - Cholesterolová dieta atkins shqip